התמונות נשארות במכשיר שלך.
בחרי מברשת וגעי באזור הרצוי בתמונה. אין שינוי של תווי הפנים.
כלי הריטוש עובדים על פיקסלים מקוריים בלבד. השמירה מתבצעת דרך תפריט השיתוף או הורדה.